Vespres de Jazz - Sweet Nipples Trio

Vespres de Jazz - Sweet Nipples Trio

Comença el 16 Setembre 2023 21:30

A Carrer Feliu i Codina

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert, Festa Major Horta 2023

Hits: 1407


Vespres de Jazz, encetem la temporada 2023-2024. Concert de Jazz al carrer Feliu i Codina, dins els actes de la Festa Major d'Horta 2023. Presentem SWEET NIPPLES TRIO, amb

Entrada gratuïta. Prepareu-vos per gaudir-hi!!

Els SWEET NIPPLES TRIO és un projecte musical inicialment jazzístic, però que ha anat evolucionant cap a un espectacle proper al cabaret musical, o Show humorístic.

La idea inicial ha estat trencar amb el típic concert de jazz tal com el coneixem, obrint la porta a intrusions estilístiques, sovint poca-soltes, que instal·len a l’espectador en un terreny musical on l’humor, la nostàlgia i la disbauxa musical representaran una contínua sorpresa. Així doncs, el concert s’inicia de forma convencional, però el tarannà dels músics i les situacions que es crearan canviaran la dinàmica musical cap a un terreny inesperat.

El seu repertori és una selecció de Clàssics com When the Saints go marching in, Down by the riverside, Basin Street Blues,When you´re Smiling, St. James Infirmary, The Sheik of Araby i moltes altres cançons de caràcter Tradicional, moltes d'elles, traduïdes al Català, i de vegades, amb una traducció lliure a on desplega l'humor de la Banda, però sempre amb la personalitat i l'humor característic d'aquest Grup, a on hi cap la improvisació i on la participació i complicitat del públic, és part fonamental de l'espectacle.

2023.09.16 SweetNipples ban