Cinema Familiar - Ballerina

Cinema Familiar - Ballerina

Comença el 15 Febrer 2020 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar

Hits: 3905


Consumeix cultura

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Ballerina (2016, dirigida per Eric Summer i Eric Warin - França i Canadà. Durada 90 minuts. Títol original Ballerina). Pel·lícula d'Animació. Projecció en català.

Sinopsi: (Per a nens a poartir de 6 anys)És l'any 1879. Després de perdre als seus pares, Felicia és una nena que viu en un orfenat en el seu Bretanya natal. La seva passió és la dansa i somia amb convertir-se en una ballarina professional. Per aconseguir-ho, s'escapa amb l'ajuda del seu amic Víctor i viatja ni més ni menys que fins a París. Allà es farà passar per una altra persona per aconseguir entrar com a alumna de la Grand Opera House i així lluitar per tenir la vida que desitja.

Eric Summer (la sèrie Interventions) i Éric Warin (presentador de Benvinguts a Belleville) dirigeixen aquesta pel·lícula d'animació que han escrit Carol Noble (la sèrie Baby Jake) i Laurent Zeitoun (Vull anar a la Lluna). En la seva versió original compta amb les veus de Elle Fanning (Trumbo: La llista negra de Hollywood), Dane DeHaan (Valerian i la ciutat dels mil planetes) i Maddie Ziegler (The Book of Henry). Per la seva banda, la producció va a càrrec de Nicolas Duval, Yann Zenou i Laurent Zeitoun, de Quad Films (Intocable) (SENSACINE)

Preus: Soci: 2,00€ - No Soci Nen: 3,00€ - No Soci Adult: 4,00€