Balkan Paradise Orchestra

Balkan Paradise Orchestra

Comença el 30 Gener 2021 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: HortaSons

Etiquetes: concert

Hits: 4580


Consumeix cultura

Balkan Paradise Orchestra presenta Odissea Tour, un nou espectacle treballat amb la coreògrafa Cristina Castellà i l'stage coach Mila von Chobiak, basat en el seu últim treball discogràfic, nascut aquest abril durant el confinament.

Una posada en escena impactant, enèrgica i festiva, fa que la BPO empatitzi amb el públic i emprengui un viatge col·lectiu on l’emoció, la força i el moviment incansable d'aquest equip d’onze instrumentistes de vent i percussió es transmeti des de l'inici fins al final del concert.

Odissea, sense voler ha esdevingut un nom profètic en aquests dies d'incertesa. Tot i l'excepcionalitat de la situació en la qual ens trobem com a societat, la música més que mai ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i esdevé un pont per compartir emocions amb la gent que ens envolta. Adaptant-se a la nova realitat i amb el públic assegut, la Balkan Paradise Orchestra canalitza tota la seva energia, potència i alegria per fer-nos gaudir d'aquesta particular Odissea.

Preus: Socis i Menors de 30 anys: 12,00 € - No socis: 15,00 €

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/VPoRV|Balkan Paradise Orchestra} 

HortaSons

Anys 20 del segle XXI, en plena pandèmia mundial i amb mesures de confinament, la gent dels Lluïsos d’Horta es llença a la creació d’una nova proposta musical. 

El Festival HortaSons  vol que l’escenari del nostre teatre sigui una nova plataforma de difusió de la música de cantautor del nostre País.

No és una idea nova, ja en els anys 60 molts dels membres de la Nova Cançó  van actuar a casa nostra.

Doncs bé, ara volem recuperar aquest esperit i donar l’oportunitat a  nous artistes, en aquest moment tant i tan complicat. Obrir el festival a gent jove que comença i que té dificultats per trobar un espai on actuar, però  també gaudir amb  grups ja consolidats. Mostrar la seva feina davant del públic i fer una aposta per la música en viu.

Amb voluntat de continuïtat, volem repetir el format d’aquest festival els pròxims anys, sempre durant els primers mesos de l’any.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.