En Silenci

En Silenci

Comença el 21 Febrer 2021 12:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

ensilenci21@gmail.com

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: teatre, concert, teatre musical

Hits: 2736


Laia Gómez Caldereo, una noieta de 17 anys ha fet una cosa extraordinària amb el seu Treball de Recerca de Batxillerat Escènic sobre l'assetjament escolar: escriure, compondre i dirigir En Silenci, un musical a partir del qual es/ens  presenta si el teatre pot conscienciar-nos d'aquesta trista i dolorosa realitat. 

"Tots ens hi vam quedar en silenci. Tots som culpables..." #EnSilenci

Veniu, sobretot si teniu fills adolescents. Un espectacle replè de talent jove que ens apropa a les seves pors i emocions, i que alhora ens interpel·la a tots.

Sabíeu que el 54% d'adolescents catalans han estat implicats en casos d'assetjament escolar com a agressors, víctimes o testimonis actius o passius?

Preus: 10,00 € adquirint les entrades a taquilla el mateix dia - 7,00 € adquirint-les a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.