Bruna, el musical

Bruna, el musical

Comença el 14 Març 2021 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Espectacles XTAC

Hits: 3341


Consumeix cultura

Mateu Peramiquel i Mar Puig amb la col·laboració del Grup Amics del Teatre d'Ullastrell presenten Bruna, el musical. Musical de gran format i amb música en directe, per a tots els públics.

Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena d'11 anys ha de fer un treball d'escola sobre la seva àvia. Fer el treball no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l'empresa on treballa.

Preus: Socis 8,00 € - No socis 10,00 €

 Comprar entrades 
Bruna, el musical

Sinopsi: Un treball d'escola fa que la Bruna expliqui la visa de la seva àvia. Encuriosida per la història, comença a investigar i a descobrir persones i fets que no coneixia i que canviaran la vida de tota la família. Un viatge al passat ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer una realitat llunyana i el paral·lelisme d'aquesta amb la societat actual.

L'obra BRUNA trasllada a l'espectador a dues èpoques diferents i s'endinsa en les realitats dels infants en el pas del temps, com aquests es relacionen, juguen i aprenen. BRUNA posa sobre la taula una història familiar, afecta 3 generacions desencadenant-se amb un gir de guió inesperat.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.