Festa Major d'Horta 2021 - Mulán

Festa Major d'Horta 2021 - Mulán

Comença el 15 Setembre 2021 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema, Altres activitats

Etiquetes: concert, Festa Major Horta 2021

Hits: 3728


Consumeix cultura

Dins els actes de la Festa Major d'Horta 2021, organitzat per Lluïsos d'Horta.

Cinema de Festa Major a Lluïsos d'Horta, projecció de la pel·licula infantil: Mulán.

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Mulán (1998, dirigida per Barry Cook i Tony Bancroft - Estats Units. Durada 88 minuts. Títol original: Mulan. Producció Walt Disney Pictures) Projecció en català.

 Reserva entrades 
Mulan

Entrada gratuïta!

Sinopsi: (Animació, Aventures, Acció, Musical) Mulan, una jove xinesa filla única de la família Fa, en lloc de buscar nuvi, com les seves amigues, tracta per tots els mitjans d'allistar en l'exèrcit imperial per evitar que el seu ancià pare sigui cridat a files per defensar l'Emperador de l'assetjament dels Hunos. Quan l'emissari imperial porta a terme l'ordre de reclutar als homes de totes les famílies, Mulan es farà passar per soldat i se sotmetrà a un dur entrenament fins a fer-se mereixedora de l'estima i de la confiança de la resta del seu esquadró. (FILMAFFINITY)

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 224 persones, 70% de la capacitat del teatre. Cal reserva prèvia, amb preassignació de localitats.