ELLES #Cosas de Chicas

ELLES #Cosas de Chicas

Comença el 30 Gener 2022 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, XTAC, Espectacles XTAC

Hits: 2715


Consumeix cultura

La Companyia Melancòmica presenta ELLES #Cosas de Chicas, una peça d'humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena els grans temes femenins dels que ningú parla.

A l'escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d'humor grans temàtiques de gènere i sexistes. Educació sexual i feminisme per a tots els públics.

Preus: Socis 8,00 € - No socis 10,00 €

 Comprar entrades 
ELLES

SinopsiPer què triguen tant les dones quan van al bany? De què parlen les dones quan estan soles? Què passa amb les princeses després de menjar anissos? Com saber si és consentit o sense sentit?

Totes aquestes grans preguntes de la humanitat veuran la seva resposta en aquesta comèdia fresca, pròxima i diferent. Però no patiu que l'humor no entén de gèneres i aquesta obra és tant per elles com per ells.

Fitxa Tècnica:

Amb col·laboració amb XTAC (Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya)

XTAC

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 225 persones, 70% de la capacitat del teatre.