Les Frikis

Les Frikis

Comença el 03 Novembre 2024 11:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: circ, Barcelona Districte Cultural

Hits: 59


LES FRIKIS

Mundo Costrini
Circ - Públic general (45 minuts) - Sense text

 Reservar entrades

La Hilda té un talent natural per brillar a l’escenari, però també és una boja sense frens capaç d’arruïnar cada instant del xou.

L’Hugo és meticulós, optimista i, malgrat que pateix per fer el ridícul, és capaç de sostenir, a cara de pedra, les incansables catàstrofes de la seva parella.

Per sort, tots dos ho tenen clar: només l’amor els salvarà de sortir sans i estalvis d’aquest accidentat i caòtic espectacle.

Les Frikis és una enginyosa comèdia musical per riure en família, on una esbojarrada i excèntrica parella de clowns plantejaran situacions absurdes amb màgia, circ, música i ball.

Espectacle recomanat per a més de 6 anys.

Mundo Costrini

Mundo Costrini és una companyia franco-argentina de clowns, comèdia visual i circ establerta a Catalunya.

Dedicada al llenguatge còmic universal, aquesta companyia s’ha presentat en més de cinquanta països en els quals ha rebut diversos premis per la seva manera de fer-nos riure i combinar les arts escèniques.

Barcelona Districte Cultural - Escena - Tardor '24
Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs a ESCENA, Edició de Tardor del 2024.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per obtenir entrades. Si us plau, si reserveu les entrades i al final, no podeu venir, aviseu-nos per telèfon o email per tal de poder reassignar-les. Que no quedi cap butaca buida!!