El Hombre que Vendió el Mundo

El Hombre que Vendió el Mundo

Comença el 29 Abril 2018 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre , auca

Hits: 691


Consumeix cultura

El grup de teatre l'Auca de Lluïsos d'Horta, presenten El Hombre que Vendió el Mundo, fragment de Crimen i Castigo, de Fiodor Dostoyevski, adaptat i dirigit per Lluís Solé

L'obra es representarà dissabte 28 d'abril a les 21:30h i diumenge 29 d'abril de 2018 a les 18:00h.

Preus: Soci: 8,00€ - No Soci: 10,00€

Comprar entrades
Dissabte 28

Comprar entrades
Diumenge 29

Sinopsi: EL HOMBRE QUE VENDIÓ EL MUNDO, títol de l'adaptació d'un fragment de la novel·la CRIM I CÀSTIG de DOSTOYEVSKI, és una idea que va sorgir pensant en els actes commemoratius del 150 aniversari dels Lluïsos d'Horta, ja que tant el centre com la novel·la van nàixer el mateix any 1866. Per motius d'agenda, finalment, posem en escena aquesta obra l'Abril de 2018.

DOSTOYEVSKI és, probablement, un dels més grans retratistes de la misèria humana, reflectida en una societat a la gran Rússia de mitjans del segle XIX. La força com els personatges despullen les seves passions, emocions i sentiments és completament nítida i transparent.

Una conversa de taberna dóna lloc a una història brutal i terrible d'una família encaminada a l'horror. L'obra, en un format pràcticament narratiu, té una durada aproximada de 75 minuts i està versionada en llengua castellana.

Repartiment:

  • Joel Ramos: Narrador- Raskolnikov
  • Lluís Solé: Semion Marmeladov
  • Sílvia Argudo: Katerina Ivanovna
  • Xènia Esteve: Sonya Seminovna

Adaptació i Direcció: Lluís Solé