2a Trobada Nacional d'Ateneus

2a Trobada Nacional d'Ateneus

Des de 18 Octubre 2019 18:00 fins 19 Octubre 2019 22:00

A Cap

Publicat per Lluïsos d'Horta

Categories: Altres activitats

Etiquetes: concert, FAC

Hits: 1639


La Federació d’Ateneus de Catalunya impulsa la 2a Trobada Nacional d’Ateneus, que tindrà lloc els dies divendres i dissabte 18 i 19 d’octubre de 2019, a Tàrrega. La intencionalitat de la trobada és generar un ambient distès –allunyat de la formalitat de l’Assemblea General Ordinària-, en el qual els associats dels diferents ateneus de tot Catalunya es puguin retrobar, interaccionar i conviure durant una jornada tant lúdica com festiva.

La programació d’aquesta segona jornada, compta amb una activitat prèvia la nit de divendres: la projecció del documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’ amb la presència del seu director, Sergi Sandúa (Nosotros Films), i una nit de tapes. Dissabte, hi haurà els actes oficials, i la presentació de les conclusions del 6è Congrés d’Ateneus. , amb la foto de família. Al migdia, hi haurà la visita cultural amb dues rutes, la ‘Ruta Pedrolo’ i la ‘Ruta Casc Antic’, i el dinar a l’espai merCAT. La tarda vindrà carregada amb dues activitats potents: l’activitat lúdica amb el Kahoot per equips, que requerirà de telèfons mòbils. Finalment, a les 19h, una de les actuacions del cicle ‘Nostrades’, a l’Ateneu de Tàrrega amb entrada lliure. Hi actuarà Xavier Baró, Lo Pardal Roquer, El Fill del Mestre Àngel Andreu i Meritxell Gené.

Podeu trobar més informació, preus i programació de la trobada a la web de la Federació d'Ateneus de Catalunya. Si ho desitjeu podem fer la inscripció conjunta des de la Secretarua de Lluïsos d'Horta. Recordeu que el termini de finalització d'inscripcions s'esgota l'11 d'octubre.