Per un Instant

Per un Instant

Comença el 09 Febrer 2020 12:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

893 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Barcelona Districte Cultural

Hits: 4529


Consumeix cultura

Xirriquiteula Teatre & La Tresca

PER UN INSTANT
Música (60') - Espectacle per a més de 3 anys

Per un instant pot sortir el sol i podem pujar al tren i donar-nos la mà i cantar i recordar i ser feliços i somiar amb princeses i amb estranys animals amb cap de granota i cos de sargantana als quals podrem fer petons sense voler convertir-los ni en prínceps ni en salvadors. Per un instant podem jugar plegats i fer música tots junts i compartir passat, present i futur en un escenari on els infants sempre són reis. Perquè La Tresca i la Verdesca, per un instant, ens volen recordar que ja han fet 20 anys i que el seu rellotge musical és la suma de moltes cançons, d’infinitat d’històries i d’infinitud de personatges sorgits de la seva imaginació per fer volar la nostra.

Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. Per un instant s’han agafat de la mà, i han fet un saltet cap endavant. Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre..

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclós en l'Edició de Primavera 2020.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

  Registrar-se per reservar entrades

 

Fitxa Técnica