El diablo sobre ruedas

El diablo sobre ruedas

Comença el 09 Octubre 2020 20:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Cine Fòrum

Hits: 3132


Consumeix cultura

A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula El diablo sobre ruedas, de Steven Spielberg (1971 - 91 min. Estats Units). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.

Preus: Socis - 3 euros.  No Socis - 4 euros.

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/silTi|El diablo sobre ruedas} 

Sinopsi: (Intgriga, Thiller, Terror) Quan David intenta avançar a un camió cisterna no s'imagina que el conductor s'ho prendrà com una ofensa personal. A partir d'aquest moment, el diabòlic camioner sotmetrà a David a una persecució mortal ... (FILMAFFINITY)

Realitzada en un principi per a la televisió, la seva brillantor estètica i intrigant pols narratiu van aconseguir que aquesta primera i barata obra d'un joveníssim Steven Spielberg fos exhibida a la pantalla gran. Convertida avui gairebé en un film de culte, es tracta d'un trepidant relat que narra la persecució per carretera a què es veu sotmesa un conductor per part d'un misteriós camió a què no aconsegueix perdre de vista.

FITXA TÈCNICA

PREMIS