Los Santos Inocentes

Los Santos Inocentes

Comença el 15 Gener 2021 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Cine Fòrum

Hits: 4180


Consumeix cultura

A #LluïsosCinema us proposem un Cine Fòrum. Projectarem el clàssic del cinema espanyol Los Santos Inocentes, dirigida per Mario Camus (1984 - 103 minuts, Espanya). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Preus: Socis - 3 euros.  No Socis - 4 euros. Venda d'entrades directament a taquilla a Lluïsos d'Horta, des d'una hora abans de la projecció.

Sinopsi: (Drama, Comèdia) Espanya franquista. Durant la dècada dels seixanta, una família de camperols viu miserablement en un mas extremeny sota la fèrula del terratinent. La seva vida és renúncia, sacrifici i obediència. El seu destí està marcat, tret que algun esdeveniment imprevist els permeti trencar les seves cadenes. Adaptació de la novel·la homònima de Miguel Delibes. (FILMAFFINITY)

FITXA TÈCNICA

PREMIS

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.