Cinema Familiar - Chicken Run: Evasió a la granja

Cinema Familiar - Chicken Run: Evasió a la granja

Comença el 23 Maig 2021 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema

Hits: 2894


Consumeix cultura

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Chicken Run: Evasió a la granja (2000, dirigida per Nick Park i Peter Lord - Regne Unit. Durada 84 minuts. Títol original Chicken Run).

Sinopsi: (Animació, Comèdia, Aventures, Stop Motion, Claymation (Plastilina)) 1959, Anglaterra. Al galliner de la Granja Tweedy, la gallina Ginger somia amb un espai més ampli i amb la llibertat. Cada dia, intenta sense èxit escapar-se del corral. La valenta Ginger s'arma de paciència i tracta de fer comprendre a les seves emplomallades amigues que la reixa no està al voltant de la granja, sinó en les seves ments. Les seves esperances es renoven quan un gall americà, Rocky, aterra al corral. Ginger veu llavors en ell al salvador de totes les gallines. Si Rocky pot ensenyar-los a volar, seran capaços de fugir. Perquè no tenen elecció: La Senyora Tweedy, la propietària de la granja, ha decidit enviar-les a la cassola qualsevol dia d'aquests. (FILMAFFINITY)

Preus: Soci: 2,00 € - No Soci Nen: 3,00 € - No Soci Adult: 4,00 €. Venda d'entrades directament a taquilla a Lluïsos d'Horta, des d'una hora abans de la projecció.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.