Beauty Max – Centres d’Estètica i Bellesa Integral
Adreça:
Dante Aligheri, 5 (cantonada Passeig Maragall)

Barcelona
08031
Telèfon:
934.070.124
Descarrega la informació com: vCard
Altres informacions:

Beauty Max - Spa Urbà d'HortaEt convidem a conèixer els nostres serveis així com a venir a desconnectar en el nostre oasi enmig de la ciutat. Tots els nostres serveis es realitzen amb productes de primeríssima qualitat. Moltes de les sensacions que percebem se senten primer en la pell: COM LAFELICITAT, BON HUMOR O TRANQUIL · LITAT. Però també podem sentir estrès o cansament. Aquests sentiments s'endevinen en la nostra pell pel seu estat i la nostra filosofia és estudiar el cos en la seva integritat per millorar-los.
En SPA URBÀ D'HORTA creem productes i tractaments que a més de ser efectius i d'alta qualitat, gaudeixen de textures vellutades, aromes relaxants,massatges especials, etc. Que fan de la COSMÈTICA ANUBIS una experiència de sensacions úniques per a la pell i la ment.

Al nostre centre pots aïllar-te en un spa privat ambientat amb cromoteràpia blau entrant a la teva consciència i portant al més essencial del teu ésser. Circuits personalitzats en parella o en grup.

  • TERÀPIES MANUALS I ALTERNATIVES: Quiromassatge, drenatge limfàtic, reflexologia podal, auriculopuntura, massatge bioenergètic, homeopatia, flors de bach,tècnica metamòrfica, massatge geotermal, massatge en parella, massatge a 4 mans.
  • TRACTAMENTS SPA: Circuits d'aigües personalitzats, massatge amb pindes, embolcalls corporals amb dutxa vichy (fruitherapy, golden, cafeterapia,xocolateràpia i més ....)
  • TRACTAMENTS CORPORALS: Personalitzats amb estudi morfológic . Treballem embolcalls d'algues manuals. Cavitació, radiofreqüència, pressoteràpia i plataforma vibratòria.
  • TRACTAMENTS FACIALS: D'alta gamma amb l'alta cosmètica i aparatologia avançada.
  • FOTODEPILACIÓ AMB SISTEMA E-LIGHT.

Disposem d'un servei íntegre de bellesa amb perruqueria d'alt estilisme, servei de manicura, pedicura i maquillatge.

Deixa que et mimem!

Descompte dels 5% en tos els nostes serveis pels socis dels Lluísos d'Horta.